Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » » Зберігайте спокій та чистіть кулемет!

Зберігайте спокій та чистіть кулемет!
Засобами масової інформації протягом останнього часу активно ширяться різнопланові дані щодо накопичення військ Російської Федерації на кордоні України, які нібито свідчать про наміри найближчим часом проведення активних бойових дій та нових спроб захоплення території нашої держави аж до демонстрації якихось таємних карт та напрямків передбачаємої атаки.
З огляду на найновішу історію, до такої активності країни агресора звичайно треба ставитись серйозно. Нагадаємо, що навесні 2014 року Росія зважилася на агресивні дії проти України – захопила Крим й почала розхитувати ситуацію на частині сходу нашої держави. Влада РФ підтримала бойовиків, які захопили частину Донбасу й створили так звані "ДНР" і "ЛНР". На Донбас також вдерлися російські війська, тому зовсім виключати варіант провокування ЗСУ не варто.
Багато з експертів приходять до висновку, що кінцевою метою переміщення військ Росії вздовж кордонів не є війна з нашою державою, а демонстрація готовності до протистояння з НАТО, з огляду на Південно атлантичний курс обраний народом України, залякування, як міжнародних партнерів, так і населення прикордонних з РФ територій, змусивши змінити історичний вектор розвитку держави.
Вказані дії супроводжуються потужною інформаційною атакою РФ з підконтрольних їй ресурсів, метою якої є розкол суспільства, викликати стан безпорадності та панічні настрої серед громадян України, дезорганізувати управлінську вертикаль впливаючи на громадську думку. Проте, перед зовнішньою загрозою наша країна завжди згуртовувалась, підтверджуючи право народу на самовизначення та незалежність, територіальну цілісність України.
Об’єктивно, стан наших збройних формувань в 2014 та зараз докорінно змінився. Окрім кращого технічного оснащення, вмотивованості, злагодження у реальних військових операціях різних видів збройних сил, надходження новітніх видів озброєння, у наший воїнів є здобутий дорогою ціною успішний бойових досвід протистояння окупантам, відстоювання нашої незалежності.
Саме тому керівництво держави кожного дня проводить необхідну роботу для того, щоб сценарій збройного вторгнення не був реалізований, залучившись підтримкою очільників провідник країн світу, попередивших Росію про негативні наслідки подібних спроб, надаючи як дипломатичну так і військову допомогу, відпрацьовуючи різноманітні варіанти розвитку ситуації.
Окрім цього, моделюючи загрозу повномасштабного військового вторгнення в Україну з боку Росії, наразі актуалізовано бойовий резерв військ, проведена низка навчань з територіальної оборони, що дозволить у найкоротший термін мобілізувати наші зусилля для достойної збройної відсічі ворогу.
Тож, зберігаймо спокій та чистимо кулемет!
Категория: news » Top News | Просмотров: 9881 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.