Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Путін закликав "Яндекс" і "Вконтакте" перенести сервери в Росію

Путін закликав "Яндекс" і "Вконтакте" перенести сервери в Росію
Володимир Путін заявив, що важливо розміщувати сервери великих національних інтернет-ресурсів на території Росії, де безпекою даних займаються спецслужби.

Як повідомляє ИТАР-ТАСС, таку заяву президент Росії зробив під час медіафоруму Загальноросійського народного фронту у Санкт-Петербурзі.
"У наших компаній не було вільних ресурсів для таких капіталовкладень, але зараз вони з'являються", - пояснив президент.
Путін назвав пошуковик "Яндекс" і соціальну мережу "ВКонтакте" найважливішими російськими ресурсами, які зараз розвивають бізнес та інформаційне забезпечення в країні.
Російський президент нагадав, що інтернет виник "як спецпроект ЦРУ США, так і розвивається". Перехід серверів у Росію, на думку Путіна, дозволить захистити важливі дані. "Насамперед це стосується інформації закритого характеру - Міноборони, оборонної промисловості, органів влади і управління", - пояснив російський президент, додавши, що Росії потрібно "цілеспрямовано боротися за свої інтереси". Він також зазначив, що захистом інформації у Росії зараз займаються спецслужби, які "впроваджують відповідні системи".

22 квітня засновник соціальної мережі "ВКонтакте" Павло Дуров заявив, що виїхав з Росії і не планує повертатися, оскільки "ця країна зараз несумісна з бізнесом в інтернеті". Він додав, що збирається запустити нову мобільну соціальну мережу за кордоном.
Як "ВКонтакте", так і "Яндекс" розміщують свої основні серверні потужності на території Росії, але для розподілу навантаження також мають сервери в інших країнах.
Дуров написав заяву про звільнення ще 21 березня і оголосив про це 1 квітня, проте пізніше він назвав це першоквітневим жартом. При цьому журнал Forbes повідомляв, що Дуров надіслав членам ради директорів компанії лист, в якому відкликав заяву про звільнення.
У понеділок, 21 квітня компанія заявила про звільнення Дурова з посади генерального директора. Тоді сам Дуров повідомив, що його звільнення є незаконним, а соцмережа перейшла під контроль президента "Роснефти" Ігоря Сечіна і мільярдера Алішера Усманова.
Категория: news, Мир | Просмотров: 3780 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
YYYY   25 апреля 2014 07:30
Дурачок, что еще сказать? Никогда нельзя шутить на эту тему, ибо "смеется тот, кто смеется последним" А кстати и фамилия-то ЗНАКОВАЯ
0