Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Путін: удар по Сирії «підвищить рівень насильства»

Путін: удар по Сирії «підвищить рівень насильства»
Президент Росії Володимир Путін заявив, що удар США по Сирії може призвести до виходу конфлікту за межі цієї країни та активізації терористів.

У статті, опублікованій в газеті New York Times, Путін зазначив, що запланований удар Сполучених Штатів по Сирії, незважаючи на жорстку опозицію з боку багатьох країн і політичних та релігійних лідерів, включаючи Папу Римського, може призвести лише до нових невинних жертв, до ескалації ситуації і поширення конфлікту далеко за межі кордонів країни.

Російський президент застеріг проти проведення військової операції без схвалення Ради Безпеки ООН і попередив, що військовий удар США може порушити світовий порядок, «підвищити рівень насильства та розв'язати нову хвилю тероризму».

Путін зауважив також, що військовий удар може підірвати багатосторонні зусилля з врегулювання іранської ядерної проблеми і ізраїльсько-палестинського конфлікту.

Він повторив заяви Москви і Дамаска, що серпнева хімічна атака з використанням отруйного газу проти цивільного населення, відповідальність за яку США покладають на уряд президента Башара аль-Асада, швидше за все, була справою рук опозиції, яка сподівалася спровокувати іноземне військове втручання.

У Державному департаменті повідомили, що в середу держсекретар США Джон Керрі і глава російського МЗС Сергій Лавров провели телефонну розмову. У четвер вони зустрічаються в Женеві у спробі узгодити стратегію по знищенню арсеналів сирійської хімічної зброї.

Помітивши, що у нього складаються «все більш довірчі ділові та особисті стосунки» з президентом Обамою, російський лідер заявив, що він вітає «ставлення американського лідера до продовження діалогу з Росією з сирійського питання».

«Зараз вкрай важливо, об'єднаними зусиллями, не дати згаснути цьому проблиску надії, як ми домовлялися на саміті «Великої вісімки»в Лох Ерне, перевести ситуацію в переговорне русло», - йдеться у статті в газеті New York Times Володимира Путіна.
Категория: news, Мир | Просмотров: 3132 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.