Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Захисники України

Захисники України
“Наші герої”, “захисники”, “вони тримають мирне небо над нашими головами” – все це про військових, добровольців, медиків, які пішли захищати країну від російської окупації на Донбасі. “Контужені”, “ненормальні”, “з головою не гаразд” – і це теж про тих, хто лишив затишну домівку і хорошу посаду в офісі й пішов на фронт у скритний для держави час та знаходиться на передовій і зараз.
Почути такі слова на свою адресу ветерани та учасники АТО/ООС можуть не тільки від “ватників” і носіїв проросійських поглядів. А й навіть від тих, хто декларує проукраїнську позицію й цілком розуміє, що відбувається на Донбасі і проти кого воює наша армія, що особливо боляче.
Неодноразово такі твердження поширюються ЗМІ з російським корінням, метою яких є розколоти суспільство та поширити мову ворожнечі, змінити ставлення мешканців регіону до учасників бойових дій, які проживають в Запорізькій області, сформувати негативну думку щодо військовослужбовців ЗСУ, маючих бойовий досвід, знецінити внесок захисників України, у т.ч. які загинули в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України, через поширення деструктивних меседжів та фейкової інформації.
Так, учасники російсько-української війни є невід’ємною частиною нашого суспільства, що теж стикається з дискримінацією. Адже кожному конфліктному випадку або події, де фігурують учасники бойових дій штучно надається негативний суспільний резонанс, внаслідок чого впускати ветеранів у своє коло спілкування готовий не кожен.
Але нагадаємо, що кожен учасник бойових дій, паралельно має власні суцільно мирні або цивільні професійні досягнення, досвід, компетенції та вміння, адже військова служба потребує дисципліни, чіткого розуміння мети та етапів вирішення поставлених завдань, що може стати його конкурентною перевагою під час їх цивільного працевлаштування, має родини та близьких яких полишив задля благородної мети захисту Батьківщини.
29 серпня в Україні щорічно відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
У боротьбі проти російсько-терористичних агресорів за свободу та незалежність України своє життя віддали понад 150 жителів Запорізького краю. На їх честь в області названо 27 вулиць та п’ять скверів, установлено 16 пам’ятних знаків, 106 меморіальних дошок.
Тож, схилимо голову перед родинами загиблих героїв. Вони назавжди житимуть у нашій пам’яті як борці за чисте блакитне мирне небо над Україною, за наше життя. Сонях пам'яті – це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України. З чорним, як українська земля, зернятком, що обов'язково проросте та буде квітувати.
Категория: news | Просмотров: 2576 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.