Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Аксенов: Ситуація в Криму вийшла за межі розумного

Аксенов: Ситуація в Криму вийшла за межі розумного
Перенесення всекримського референдуму по розширенню статусу і повноважень Криму з 25 травня на 30 березня пов'язане з погіршенням ситуації в автономії.

Про це заявив голова Ради міністрів Криму Сергій Аксьонов на відкритті засідання Радміну АРК, яке показали в екстреному випуску новин ДТРК «Крим», повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Виходячи із ситуації, що склалася, розуміючи, що даний конфлікт вийшов за межі розумного, ми вирішили прискорити ситуацію, пов'язану з проведенням референдуму. І плануємо провести його у березні цього року, орієнтовна дата – 30 березня», — заявив Аксьонов.
«У нас повністю на сьогоднішній день є всі можливості виконати рішення Верховної Ради Криму і отримати волевиявлення громадян з цього питання», — додав він.

Нагадаємо, 27 лютого захоплена озброєними людьми в масках Верховна Рада Криму призначила главою уряду автономії лідера партії «Русское единство» Сергія Аксьонова. Той заявив, що віднині кримчани, включаючи силові відомства, підпорядковуються тільки кримському парламенту. Також він повідомив про рішення звернутися до Росії за фінансовою допомогою, щоб «вийти з кризи».
Вже 28 лютого кримські депутати заявили, що будинок ніхто не захоплював, вони спокійно працюють, а озброєні люди у парламенті та Радміні — «кримські бійці самооборони».

Окрім того, захоплена ВР АРК вирішила про проведення референдуму про статус Криму. Питання, яке виноситься на всекримский референдум, звучить так: «Ви за державну самостійність АР Крим у складі України на основі договорів і угод?».

Глава Ради суддів України заявив, що в Україні немає закону про місцеві референдуми, будь-які рішення в Автономній Республіці Крим, які суперечать Конституції України, будуть нелегітимними.

Про це саме заявила Центральна виборча комісія України.

За даними українських ЗМІ з посиланням на джерело у кримському парламенті, спікер ВР АРК Володимир Константинов сфальсифікував рішення про відставку уряду і проведення референдуму, оскільки не зміг зібрати потрібну кількість голосів.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 4265 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.