Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » В уряді пропонують по-новому стягувати податок на нерухомість

В уряді пропонують по-новому стягувати податок на нерухомість
Уряд пропонує стягувати податок на нерухомість за новими правилами. Про це йдеться в законопроекті №2539а, автором якого виступає уряд.

Як зазначається у пояснювальній записці, основними завданнями проекту є забезпечення однакового підходу до визначення бази оподаткування при сплаті податку на доходи фізичних осіб, збору на обов'язкове державне пенсійне страхування та державного мита при здійсненні операцій з купівлі-продажу об’єктів нерухомого майна.

"Проектом закону шляхом внесення змін до статті 172 Податкового кодексу, до статті 2 закону "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" та статті 7 декрету Кабміну "Про державне мито" пропонується визначити, що база оподаткування при продажі об'єкта нерухомості розраховується, виходячи з ціни, зазначеної в договорі купівлі-продажу, але не нижче оцінної вартості такого об'єкта, яка визначається суб'єктом оцінної діяльності", - йдеться у документі.

Згідно із документом, проект має на меті забезпечити однаковий підхід до визначення бази оподаткування при сплаті податку на доходи фізичних осіб, збору на обов'язкове державне пенсійне страхування та державного мита при здійсненні операцій з купівлі-продажу об’єктів нерухомого майна, а також визначити осіб, які будуть визначати оцінну вартість об’єктів нерухомого майна.

Як відомо, парламент переніс термін введення і сплати податку на нерухомість до 31 грудня 2013 року - терміну завершення звірки даних по об'єктах оподаткування та формування реєстру платників такого податку.

Нещодавно в Міндоходів заявили, що громадяни, які вже сплатили податок на нерухомість, можуть повернути сплачені кошти після набрання чинності нових правил оподаткування житла.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2260 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.