Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » На Запоріжжі затримали афериста міжнародного масштабу

На Запоріжжі затримали афериста міжнародного масштабу
Аби покласти до своєї кишені чималі суми чужих грошей, шахраї вдаються до різноманітних способів, незважаючи ні на вік, ні на рівень достатку своєї жертви. У «хід» ідуть як вже давно перевірені схеми, так і зовсім нові. Але, незважаючи на те, що хитрість зловмисників не має меж, міліціонери систематично руйнують плани зловмисників.

Нещодавно співробітники Приморського райвідділу ГУМВС України в Запорізькій області вивели на «чисту воду» вигадливого шахрая, який ще взимку цього року ошукав 33-річного жителя міста Оріхів.

Останній приїхав до Приморська, щоб закупити сировину для підприємства, що займається переробкою соняшникового насіння на рослинне масло. Коли чоловік знаходився на території одного з приморських сільгосппідприємств, до нього підійшов незнайомець, який назвався сином керівника. Після цього молодик розповів, що нібито «батько» доручив йому забрати передоплату за товар. Не засумнівавшись ні на хвилинку, довірливий закупівельник віддав самозваному «синові керівника» гроші у сумі близько 200 тисяч гривень. Останній, забравши кошти, сів у автівку та зник у невідомому напрямкові. І тільки згодом покупець зрозумів, що став жертвою шахрая.

Незважаючи на те, що шахрайські дії вчинив мешканець сусідньої області, який майстерно переховувався від правоохоронців, завдяки професійним діям співробітників Приморського РВ ГУМВС наприкінці травня встановлено особу, а згодом і затримано шахрая. Ним виявився 28-річний молодик, який ніде не працює. Встановлено, що він перебував у міждержавному розшуку за скоєння низки злочинів, пов'язаних із шахрайством.

Стосовно афериста обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Також у міліціонерів є підстави вважати, що затриманий причетний до скоєння низки інших фактів шахрайства на території Запорізької області та інших регіонів держави. Тож робота правоохоронців у цьому напрямкові триває.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2586 | Добавил: admin
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.