Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://www.iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Волю Павліченкам!

Волю Павліченкам!
Мене зацікавив той випадок із Павліченками, взагалі у мене гуманістичні погляди, завжди спостерігаю за владою, яка перевищує свої повноваження.

Але тут трохи інший випадок. Сім'ю Павліченків тероризували як могли. Старшому (Дмитру) погрожували ще з дев'яностих років, іноді погрози переходили в дію, Дмитру наносили тілесні ушкодження, але міліція не надавала значення жодної зі скарг Павліченків.

І ось нещодавно відбулося чергове судове засідання у справі Павліченків — батька і сина, яких звинувачують у вбивстві судді Шевченківського райсуду столиці Сергія Зубкова. Справа почала розвалюватись ще з перших попередніх слухань, а на минулому засіданні, коли суд почав ознайомлюватись зі справою, виникло ще більше питань.

Уже на перших судових засіданнях жоден свідок не впізнав у підсудних нападників. Головний свідок і водночас другий потерпілий, якого нападники начебто намагалися пристрелити, не з’явився на жодне засідання. Постанова про його примусовий привід також не мала успіху.

Захист Павліченків звертає увагу суду на міліцейське орієнтування щодо злочинців, яке було розповсюджено одразу після вбивства: «Двоє чоловіків худорлявої статури близько 30 років». У той час як Дмитру — за 40, а Сергію — 19. Виникли проблеми і з експертизою відбитків пальців, адже досліджені були відбитки, надані на експертизу в конвертах без підпису за місцем і датою відібрання, а не самі предмети з відбитками, як того вимагає процедура. Крім того, не стикується з версією слідства звіт кінолога, який досліджував із собакою місце вбивства, виникають питання до експертизи куль і долучення до справи як доказу аркуша паперу з рукописним текстом через півроку після обшуку, на якому він начебто був знайдений.

«Справу шито білими нитками», — говорять футбольні ультрас, які приходять на кожне засідання, а час від часу навіть влаш­товують численні мітинги під вікнами суду. Павліченко–молодший належить до руху ультрас київського клубу «Динамо» і від моменту затримання фанати не покидають його у біді.

2 жовтня 2012 року 47-річний киянин Дмитро Павліченко та його 19-річний син Сергій були засуджені за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова відповідно до довічного ув'язнення та 13 років тюрми.

сайтом Ютюбе ходить відео на тему http://www.youtube.com/watch?v=dR5B80da_Q8&feature=player_embedded
Категория: blog | Просмотров: 3957 | Добавил: katy_breeze
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.